Pages



7.9.17

Babyzen YOYO + kokemuksiani

Meille oli itsestään selvää että jatkamme matkustelua myös vauvan tulon jälkeen. Syntymän jälkeen piti alkaa selvittämään millaisia matkarattaita markkinoilta löytyy ja mitkä olisivat mahdollisesti meille parhaimmat. Aika nopeasti päädyin näihin Babyzen YOYO+ matkarattaisiin. YOYO:t ovat  maailman ensimmäiset lastenvaunut, jotka toimivat käsimatkatavarana lennolla. Vaunut ovat höyhenenkevyet ja kompaktit. Mitä muuta sitä voisi matkarattailta toivoa? Meille oli lisäksi tärkeää, että rattaat saisi jo heti syntymän jälkeen käyttöön, ja näihin YOYO:hin saa tuon vauvaosan joka meillä on nyt käytössä. Kun vauva osaa istua ja kannatella itseään siirrytään ratasosaan. Meillä on myös adapterit käytössä, joilla turvakaukalomme menee rattaisiin kiinni.

Jollyroomin sivuilta voi tutkailla mitä kaikkea lisäosaa rattaihin saa. Meillä on myös tuo hyönteisverkko, joka on todella kätevä esim. päiväunilla.

Rattaat ovat todellakin hyvin pienet, mutta minulle pitkänä ihmisenä tuo työntöosa on oikein sopivalla korkeudella. Rattaat ovat kevyet työntää ja liikkuvat hyvin itsensä ympäri ja pienissä tiloissa. Rattaissa on 5-pistevaljaat ja olkahihna kuljettamista varten josta on helppo kantaa rattaita.

Olen ollut erittäin tyytyväinen ostokseemme ja meillä nämä ovat nykyisin lähes yhtä paljon käytössä kuin Stokken vaunumme. Jos lähdemme kaupungille nappaan nämä mukaani. Jos taas lähden lenkille tai ruokakauppaan ovat Stokket siihen oikea vaihtoehto. Lähdemme lokakuussa Maltalle, joten siellä rattaat pääsevät todelliseen testiin.

Rattaiden plussia ja miinuksia

+ Kevyet ( 6,2 kg)
+Menevät nopeasti ja helposti kasaan
+Menevät lentokoneen käsimatkatavaroihin ja auton jalkatilaan
+Söpö ulkonäkö ja hyvä valikoima eri värejä kankaissa
+Vauvaosa, johon mahdollista laittaa jo vastasyntynyt
+Todella näppärät pienissä tiloissa liikuttaessa esim. kaupungilla
+Hyvin rullaavat pyörät
+Jälleenmyyntiarvo säilyy
+Mahdollisuus ostaa seisomalauta sisarukselle

- Hinta, nämä ovat suhteellisen kalliit (mutta mielestäni hinta-laatu-suhde on loistava)
-Pieni tavaratila (ei voi tosin olettaakaan näin pieniltä rattailta suurempaa)
-Kaikista suuremmilla mukulakivillä näillä ei ajella


Mökillä päiväunilla, hyttysverkko vaunuissa kiinni

Hoitolaukku ei mahdu tuonne tavaratilaan, mutta kulkee hyvin työntöaisassa mukana


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design