Pages11.9.17

Syksy tulee

Meillä on oikeastaan jo kaikki ulkovaatteet hankittuna Pikku E:lle syksyksi ja talveksi. Ostin raskausaikana paljon jo valmiiksi vaatteita ja nyt meillä löytyy jo vaatteita 74 kokoon saakka. Lisäksi meiltä kyllä löytyy paljon suurempiakin vaatteita joita olemme saanet miehen perheeltä. Esimerkiksi toppahaaleita meidän tuskin täytyy moneen vuoteen ostaa. Syksyksi meillä on nyt karhupuku olemassa parissa eri koossa, lisäksi löytyy pari parempaa takkia sekä 68-koon ihana ohut untuvahaalari, jonka ostin käytettynä työkaveriltani. Sitten löytyy tietenkin äitiyspakkauksen haalari joka taitaa olla 74-kokoinen. Kevääksi löytyy vielä 80 cm haalari jonka sain Pikku E:n kummitädiltä lahjaksi jo raskausaikana.

Nyt olen oikeastaan käyttänyt tuota nallehaaralia tai sitten takkia ja tossuja kun lähdemme ulos. Vaunuissa sitten saa säädeltyä lämpöä makuupussilla. Kaukalossa ollessa saa sitten lämpöä lisää kun laittaa vielä peiton päälle.

Olin miettinyt että jotkut töppöset pitäisi vauvalle hankkia ja ostinkin tänään sitten nuo paljon hehkutetut Stonz Booties tossut S-koossa. Tämä koko menee varmasti meillä koko talven ja ensi kevään ajan. Näihinhän saa "linereita" lämmikkeeksi, mutta uskoisin että Suomen talvessa niitä ei tarvitse ainakaan vauvalla joka on talvella vaunuissa/rattaissa suojassa. Stonz tossut ovat siis pehmeät ja ergonomiset jalkineet joita voi käyttää niin tossuina kuin ensikenkinä. Stonzit ovat jalassa lämpöiset ja tuulenpitävät ja ne sopivatkin erinomaisesti myös vaunupäikkäreille ja kantamiseen niin keväällä, syksyllä kuin talvella. Stonzit on myös helppoa pukea lapselle jalkaan, tätä juuri tuossa testailin. Meidän läheisessä Baby Style liikkeessä nämä olivat alennuksessa 29 €.  Nämä Stonzit tuntuvat mielestäni nyt jo loistohankinnalta!

Toivottavasti tämä syksy jatkuu yhtä lämpimänä kuin se on tähän mennessä ollut. On ollut ihania vaunuilu ilmoja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design