Pages



5.9.17

Punajuuri-vuohenjuustopasta

Tätä pastaa olen tehnyt useammankin kerran. Tämä maistuu myös miehelleni joka ei juuri kasvisruoista perusta, mutta tätä hän syö hyvällä ruokahalulla.



Tarvitset:



  • Pastaa (tähän sopii mikä pasta vain, nyt sattui olemaan kaapissa tagliatellea)
  • 500gtuoretta punajuurta
  • 1(100 g)sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 1rklöljyä
  • 2dlvettä
  • 1tlsuolaa
  • 1/4tlmustapippuria
  • 1/2rkl hunajaa
  • 1/2dlpastan keitinlientä
  • 2rklöljyä
  • 1dlbasilikaa hienonnettuna
  • 1 "pötkö" vuohenjuustoa
  • Pinjansiemeniä
 

Tee näin:


  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta, mutta säästä osa keitinliemestä. Lisää pastan joukkoon tilkka öljyä.
  2. Pese ja kuori punajuuret. Raasta ne karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  3. Kuullota kasviksia öljyssä paistokasarissa. Lisää joukkoon vesi, suola, pippuri ja hunaja. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia, kunnes punajuuriraaste on kypsää.
  4. Kaada pasta paistokasariin ja sekoita varovasti. Lisää pastan joukkoon keitinlientä ja öljyä. Lisää myös vuohenjuusto pieninä palasina joukkoon, ja sekoita niin, että vuohenjuusto sulaa. Ripottele pinnalle basilika, sekä pinjansiemenet.

 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design