Pages



14.11.14

The Flying Elk

Tukholma on tuttu vierailu kohde. Ystäväni asuu siellä, joten siellä tulee vierailtua pari kertaa vuodessa. Helsingistä lentoja saa edullisesti ja plussia on myös lyhyt matka-aika. Muuten Tukholma ei kuulu mitenkään lempikohteisiini ja palaankin aina sieltä mielelläni takaisin Helsinkiin. Matkaseura oli kuitenkin loistavaa ja ruoka-anti maittavaa.

Lauantaina lounasta nautimme ravintolassa nimeltä The Flying Elk. Tilasimme lähes kaiken ruuan viikonloppuisin tarjolla olevalta "weekend frunch" listalta. Ruoka oli "proper" pub ruokaa. Paikka on trendikkään rento ja voisin sanoa myös todella hipsterimäinen. Lauantaina paikalla oli ainakin DJ. Paikka sijaitsee Gamla Stanissa joten sinne on helppo löytää. Pöytä on hyvä varata etukäteen sillä paikka on todella suosittu. Palvelu ei ainakaan omasta mielestäsni ole parasta mahdollista, mutta se taitaa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus Tukholmassa.
Ruoka oli kuitenkin hyvää ja todella tuhtia. Suosittelen tätä paikkaa varsinkin, mikäli pää on kipeä edellisen illan jäljiltä... :)

Tässä nyt muutava kuva ravintolasta:

Itsellä ruokajuomaksi valikoitui oikein maittava Landsort Lager

Manchego & Pekoni Fritterit


Kebab de porc



Sticky Toffee 


Karamelliserad äppelgalette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design