Pages



10.12.14

Nomu Tampereella

Tampereen visiitillä käytiin myös Nomussa. Tämä taitaa olla suhteellisen uusi tuttavuus Tamperelaisille. Itsellä ei juuri paikkaa kohtaan odotuksia ollut, ja ajattelinkin sen olevan perus aasialaista ruokaa. Aasialainen ruoka on kyllä itselle hyvin lähellä sydäntä ja etenkin japanilainen ruoka, jota tämä Nomu myös edustaa. Täytyy kyllä sanoa, että paikka ylitti kaikki odotukset, ja ruoka oli ehdottomasti parasta mitä olen piiiitkään aikaan saanut mistään. Itse paikka ei sinänsä ole mitenkään erikoinen tai oikeastaan edes omaan makuuni hirveän viihtyisä. Mutta ruoka on yksinkertaisesti aivan loistavaa. Toki tuohon viihtyvyyteen saattaa vaikuttaa se, että vieressessä pöydässä oli n. 20 henkinen miesseurue viettämässä aikas kosteita pikkujouluja.

Nomu on siis japanilainen izakaya-ravintola. Izakaya on japania ja tarkoittaa maanläheistä ja rentoa paikkaa, jossa voi nauttia viiniä sekä syödä hyvää ruokaa.

Itse tilailimme pikkuannoksia aika laidasta laitaan, ja kaikki olivat erittäin maukkaita. Oma suosikkini oli ehdottomasti tuo "paistetut herneenpalot"- annos runsaalla valkosipulilla. NAM!
Otettiin myös alkudrinkit, shisho-mojito, ei kyllä itselle tarjonnut mitään uutta, mutta tuo Kiwiroska oli oikein maistuva.

Tässä nyt annoksista ja itse paikasta muutama kuva. Pakko oli lisätä kuvia myös tuosta vessan hämmentävästä ja mielestäni ei-niin tyyliin sopivasta sisustuksesta. Mutta ehkä sekin kuuluu vain asiaan, en tiedä.
Nomulle siis vahva suositus, ja itse jo kuumeisesti odottelen seuraavaa kertaa milloin pääsen itse nauttimaan näistä herkuista uudelleen. Pakko vielä mainita, että myös hinta-laatu-suhde on ehdottomasti kohdillaan.





Drinkit alkuun

Fried green beans, chili, garlic and fish sauce (suosikki) + Fried potato noodles with bacon







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design