Pages



5.12.14

Ravinteli Bertha

Berthaan meidän piti mennä koko kesäloma, mutta ikinä ei ehditty yhdessä tänne. Nyt kerrankin tilaisuus tarjoutui ja saimme vielä pöydän vaikka oltiinkin liikeellä varauksen suhteen aika myöhään. Saimme pöydän klo 15.30, ja oikeastaan tuo oli aika loistava aika, sillä ravintolassa oli vielä rauhallista. Ulkona alkoi kuitenkin jo hämärtää ja se loi hyvin osaltaan tunnelmaa.

Nautimme kolmen ruokalajin menuun viineineen ja kuohuvineen. Ihana setti, ja annoskoot olivat juuri sopivia. Ravintolasta poistuimme mahat täynnä, mutta ikävää ähkyä emme saaneet.

Omat 3 valintaa listalta olivat oikein loistavia, ja jotenkin kokonaisuus oli tässä se paras juttu. En osaa sanoa yksittäistä suosikkiani omista ruuistani. Poikaystävän laku, sitruuna, fenkoli jälkkäri taisi kyllä olla hänen suosikkinsa, ja herkkua se olikin. Itse otin suklaa, kookos,inkivääri jälkkärin, mutta jotenkin harmikseni en löytänyt siitä kookoksen makua juuri ollenkaan. Herkkua se tosin oli silti, ja ihanan raikasta.

Ehdottoman kiva paikka, ja erityisen hyvä paikka treffeille. Tunnelmallinen ilmapiiri ja ruoka on takuulla hyvää. Myös palvelu on luonnollista ja mukavaa. Ei siis voi kun taas suositella, jos Tampereen suunnilla liikkuu. Tämä on niin sanotusti takuuvarma valinta!


Mainitsemisen arvoinen oli tuo erityisen suolainen voi, nam!


Poikaystävän tryffelit ja minun punajuuri-vuohenjuusto alkupalani


Karitsaa

 Kuhaa




Nam, lakua




Vessan söpö vaaleanpunainen yksityiskohta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design