Pages



3.12.14

Pork and More

Viime viikon perjantaina meille koitti yllättävä yhteinen viikonloppuvapaa poikaystävän kanssa. Vapaa hyödynnettiin suuntaamalla Tampereelle ja syömällä oikein kunnolla ja runsaasti koko viikonlopun ajan. Perjantaina paikaksi valikoitui Pork and More Aleksanterinkadulla.
Itselleni paikka oli hurjan positiivinen yllätys sillä en sianlihasta niin välitä. Keskityinkin enemmän itse tuohon More-osuuteen :)

Paikkana ravinteli rento ja viihtyisä. Etenkin perjantai-illan rentoon menoon paikka oli oikein oiva valinta. Palvelukin oli erityisen mukavaa.

Päädyimme ottamaan ruuaksi kaikki alku snacksit ja ribsit. Snackseistä suosikkini oli ehdottomasti Fried Chicken, siinä oli mukana mukavan tulinen jalopenodippi.
Jälkkäriksi otimme myös kaikki kaksi joita listalta löytyy, eli Popcorn & Choco ja Pancake & Bourbon. En osaa valita suosikkiani näistä, mutta suosittelen ehdottomasti ottamaan myös suositellut oluet jälkkärien kanssa, jos vähänkään olut maistuu. Yllättäen olut sopi loistavasti yhteen  molempien jälkkärien kanssa.

Ruoka on tuhtia ja todella täyttävää. Hinta-laatusuhde on loistava ja paikasta jää erityisen hyvä fiilis. Ehdottomasti uudelleen tänne jos tilaisuus tulee!

Tässä alla nyt kuvia illalta.


Itselle juomaksi valikoitui tietenkin Ruosniemen Konttorirutto









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design