Pages



24.8.17

Mökillä vauvan kanssa


Meillä on miehen perheellä mökki jossa vietämme etenkin kesäisin hyvin paljon aikaa. Meillä on mökillä oma "hytti" jossa saamme omaa rauhaa tarvittaessa. Hytissämme on kaksi huonetta ja tilaa mukavasti. Etenkin nyt vauvan kanssa mökillä tarvitsee tilaa, jotta saamme kaikki vauvankin tarvikkeet mahtumaan. Olemme mökillä niin paljon, että meillä on molemmilla miehen kanssa siellä mökkivarustus, joten kun lähdemme mökille mitään ei juurikaan tarvitse pakkailla mukaan, vaan hytistämme pitäisi löytyä kaikki. Olen itse vienyt mökille vanhoja vaatteitani ja kosmetiikkaa, joten on helppo lähteä mökkeilemään nopeallakin aikataululla. Kun Pikku E ilmoitti tulostaan aloin myös keräämään hänelle mökkivaatteita. Nyt Pikku E:ltäkin löytyy mökiltä laatikollinen vaatteita, joten hänellekkään ei tarvitse mökille ottaa vaatteita mukaan.

Olimme Pikku E:n kanssa mökillä yötä ensimmäistä hänen kanssaan kun hän oli 8 päivää vanha. Hän nukkui mökillä tosi hyvin, mikä johtui varmasti raikkaammasta huoneilmasta. Koko kesän ajan Pikku E nukkui hytissämme todella hyvin. Alkuun hän nukkui unipesässään pinnasängyssä, mutta nyt ollessaan 3 kk hän nukkuu jo pelkässä pinnasängyssä, joka sijaitsee oman sänkymme päässä. Päiväunet nukutaan aina mökillä pihalla. Nykyisin emme ota Stokkejamme mukaan mökille, vaan päiväunet on nukuttu YOYO-matkarattaissa jotka on helppo heittää autoon lähtiessä.

Olen myös koonnut mökille saman varatuksen mikä meillä on kotona hoitopöydällä. Hytistämme löytyy siis hoitoalusta jota pidämme sohvan päällä hytisämme (koska hoitopöytä veisi liikaa tilaa) sekä kori josta löytyy vaippoja, kosteusvoidetta, harja, kosteuspyyhkeitä ja Ikean pikkupyyhkeitä. Hyttiimme ei tule vettä, mutta hyvin olemme pärjänneet yöt ilman vettä kosteuspyyhkeiden avulla. Päämökkiin tulee vesi ja siellä tai saunalla saa hoidettua pyllypesut tarvittaessa.

Kotoa mökille lähtiessä ei oikeastaan tarvitse Pikku E:lle pakata mukaan kuin D-vitamiinit ja maitohappobakteerit, kaikki muu tarvittava mökiltä löytyy. Helppoa!

Tämä kesä oli harmittavan kylmä, joten olemmekin viettäneet mökillä normaalia vähemmän aikaa. Toivonkin, että ensi kesänä riittäisi lämpöä ja saisimme nauttia Pikku E:n kanssa molemmat lämmöstä laiturilla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design