Pages



19.8.17

Pitkästä aikaa...

Olen tässä jo monesti miettinyt että pitäisi saada kirjoituskykyä pidettyä yllä ja alkaa taas kirjoitella tätä luonnokseksi jäänyttä blogia. Kirjoitusinto oikeastaan alkanut lisääntymään tässä pienen pojan kanssa kotona ollessa, olen huomannut kaipaavani jotain pientä tekemistä. Meillä on ollut todella helppo aloitus vauvan kanssa ja siitä oikeastaan lähti ajatus kirjoittaa taas. Ennen Pikku E:n syntymää monet peloittivat vauva-arjen rankkuudella ja siksi tämä aloitus on ollut minulle erittäin positiivinen yllätys.

Ajattelin, että voisin tänne hieman kirjoitella millainen meidän arki on ja miten meillä viikot menevät eteenpäin. Miten saamme päivät kulumaan, mikä vauva-arjessa on ollut parasta ja mitä ja missä meillä syödään? Tässä ehkä muutamia teemoja mistä haluaisin kirjoittaa. Ehkä eniten toivoisin saavani välitettyä sitä positiivista kuvaa vauvan tulosta osaksi arkeamme.
Ehkä voisi ajatella, että meillä on niin helppoa kun meille on suhteellisen helppo vauva suotu, mutta mielestäni omalla asenteella on myös iso merkitys. Meillä ei ole arki juurikaan muuttunut Pikku E:n saapumisen myötä. Tietenkin tietyt asiat muuttuvat, mutta yhä meillä reissataan paikasta toiseen paljon, liikutaan mökin ja kodin väliä ja suunnitellaan reissuja ulkomaille. Myös ravintolassa käydään ja jopa ihan myöhäisissä kattauksissa. Kaikki onnistuu kun suunnittelee hyvin ja huomioi myös vauvan oman rytmin.



 Kuva: Vauvakuva.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design