Pages



31.8.17

Päiväuniaika

Meillä nukutaan päivittäin lähes aina päiväunet samaan aikaan. Ensimmäiset minipäikkärit Pikku E ottaa 11.00 aikaan joko kotona tai sitten autossa jos ollaan jo matkalla johonkin. Ainoat pidemmät päiväunet alkavat 12-13 välissä ja kestävät n. kolme tuntia. Useimmiten päiväunet nukutaan vaunuissa kun olemme lenkillä tai asioilla läheisessä kauppakeskittymässä. Meidän onneksi Pikku E suostuu kuitenkin nukkumaan päiväunia myös kotona ilman liikettä. Kotona päiväunet nukutaan olohuoneessamme sijaitsevassa ihanassa kehtosängyssä joka on FB-kirppis löytöni muistaakseni 40 €lla.

Vaunuihin nukahdetaan heti, sänkyyn nukkuminen on päivällä joskus hieman hitaampaa. Laitankin usein päivällä taustalle soimaan Sonos-kaiuttimiinne Spotifyista "Baby Lullaby" tai "Baby Mozart" soittolistat. Ei kestä kauaa kun Pikku E on jo unessa ja äidille ja aikaa puuhailla rauhassa kotona.

Usein päikkäreiden aikaan kotona ollessa minä jumppailen, siivoilen, syön lounasta, olen koneella ja hoidan asioita. En ole tainnut kertaakaan ottaa itse samaan aikaan päiväunia. Nautiskelen sen sijaan kun saan rauhassa puuhailla omia asioitani.

Hyviä päiväunia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design