Pages



17.9.17

Mitä meillä puuhatiin viime viikolla

Meillä vietettiin ennen pikku E:n syntymää jo aika aktiivista elämää. Vauvan tulo ei ole juuri tätä muuttanut vaan liikumme paljon arkena ja viikonloppuna paikasta toiseen. Olen itse myös hieman herkästi turhautuvaa sorttia, joten pelkkä kotona makoilu ei sovi minulle. Joskus tosin on kiva rauhoittua ja olla vaan kotona. Sopivassa suhteessa siis molempia- kotoilua ja aktiviteetteja.

Tässä nyt vähän availen mitä meillä on viime viikolla puuhailtu.

Maanantaina

Maanantaisin meillä on aamupäivällä muskari, jonne hurautamme aina autolla. Muskari ei ole hirveän kaukana, mutta aamuisin meillä tulee aina kiire, koska nukumme aina niin pitkään. Muskari ja jumppa-aamuina meidän pitää laittaa kello soimaan, jotta varmasti ehdimme perille.
Muskarin jälkeen olin sopinut lounastreffit raskaana olevan kaverini kanssa tähän lähelle. Syötin E:n kotona ja sitten lähdimme vaunuillen treffeille. Lounastimme reilun kaksi tuntia jonka jälkeen lähin vaunuilemaan kotiinpäin Baby Style liikkeen kautta. Tällä reissulla ostin ne Stonzit.
Illalla olimme vain kotosalla. Kokkailin päivälliseksi meille jauhelihakeittoa. Keräilimme myös pihastamme omenoita puista talteen. Kokeilin ensimmäistä kertaa Stokken-kantoreppuamme. (Stokke my carrier). Meillä ei oikein ole ollut kantorepulle tarvetta sillä Pikku E viihtyy hyvin myös ihan lattialla eikä kaipaa rauhoitteluja.

Tiistaina

Meillä oli toukokuussa Pirkanmaalla syntyneiden vauvatreffit ohjelmassa. Ajeltiin siis heti herättyämme Ylöjärvelle treffeille. Meillä oli oikein mukavaa ja on aina yhtä kiva tavata samanikäisiä vauvoja ja heidän äitejään. Treffeillä hurahti lähes koko päivä ja saavuimme kotiin kaupan kautta, niin pia jo mieskin saapui töistään. Appivanhempani kävivät meillä alkuillasta pikaisesti ja siten jäimmekin Pikku E:n kanssa kaksin illaksi kun mieheni meni jääkiekko-otteluun.

Keskiviikkona

Meillä on keskiviikkoisin Äiti-Vauva jumppa joka alkaa jo klo 10.00. Taas meillä tuli hieman kiire, koska äiti ei oikein jaksanut nousta. Ehdeimme kuitenkin ajoissa perille. Jumppa on tosi kiva harrastus, jota aion kyllä jatkaa myös ensi vuonna. Tehokastakin tämä on, sillä olin 45 min kestävän tunnin jälkeen aivan hiessä.
Jumpan jälkeen autoilimme kotiin. Pikku E nukahti autoon ja nukkui vielä sen ajan, että minä sain käydä rauhassa suihkussa. Lounaan jälkeen meikkailin ja sitten autoilimme keskustaan.
Keskustassa meillä oli Mothers in Business mingle. Olen harkinnut jäsenyyttä, ja näiden kahvien jälkeen naputtelinkin heti jäsenhakemuksen sisään.

Torstaina

Torstai oli viikon ainoa arkipäivä jolle meille ei ollut suunniteltua ohjelmaa. Nautiskelimme aamulla aamupalaa rauhassa. E:n ensimmäisten pikkupäikkäreiden aikaan minä hoisin hieman asioita koneella ja puuhastelin muutamia kotijuttuja. Söin lounasta ja luin samalla uusinta Viini-lehteä. Lounaan jälkeen lähdimme vaunulenkille ja samalla kauppaan.
Illalla kävimme anoppilassa ja minä pääsin yksikseni myös kaupungille kiertelemään. Kulutin aikaa Stockkalla katsellen kaikenlaista kivaa syysuutta. Isompia ostoksia en juurikaan tehnyt.

Perjantaina

Tänään meillä oli taas Mothers in Business tapaaminen keskustassa lounasaikaan. Nyt keskusteltiin esimiestyöstä. Kivoja keskusteluja saatiinkin aikaiseksi. Kävin myös lounaalla Tampereen parhaimmassa sushipaikassa Maka Sushissa. Kiertelin myös vähän Sokoksella ja tein vähän ostoksia Kappahlissa jossa myydään Newbie-vauvanvaatteita, jotka ovat muuten suosikkejani. Löysinkin Pikku E:lle aivan ihanan pipon talveksi lähinnä Levin reissun varalle.
Kun tulin kotiin leivoin omenapiirakan ja sitten jo alettiinkin tekemään lähtöä mökille.

Lauantai ja sunnuntai

Viikonlopuksi lähdimme mökkeilemään ja mökiltä tulimme vasta sunnuntaina illalla kotiin. Lauantaina meillä oli kavereita mökillä vieraana. Ihana rento viikonloppu!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sisällön tarjoaa Blogger.
Designed By Boutique-Website-Design